Er staan geen acties meer gepland

Hieronder vind je een overzicht van alle acties die er in de afgelopen maanden voor hebben gezorgd dat Josefine haar HSCT-behandeling in Rusland kan ondergaan.

Superbedankt aan alle activisten, donateurs, geïnteresseerden, brainstormers, etablissementen, warm-hart-toedragers en dorpsgenoten!

Voorbije Acties

Zondag 16 juni t/m 15 juli 2019 - Ringelingetjes van Dorien

Draag Josefine een warm hart toe met een Ringelingetje…

Dorien maakt deze ringelingetjes met de hand en zijn leuk en handig voor aan je tas of sleutelbos. Om Josefine te helpen, verkoopt ze de ringelingetjes tegen kostprijs € 2,95. Hiervan gaat € 1,25 naar de Stichting Weg met MS tbv Josefine.

Bestellen kan via de Facebook pagina van Dorien van den Wollenberg of via Instagram atelier_kadootje.

Vanaf zondag 23 juni - WINACTIE met Joy Jewellery & Parfum & Make-up door Janette! (WINNEN KAN NOG T/M 12 JULI!)

Klik op de afbeelding voor de actievideo

Hey lieverds, eindelijk een winactie voor jullie! Wat je kan winnen: Joy Jewellery, Parfum (One Million, La Vie Est Belle, Marc Jacobs & Anastasia oogschaduw).

Hoe doe je mee?

  1. Doneer minimaal 1 Euro (zie de doneerpagina op deze site)
  2. In de beschrijving bij het overmaken zet je “Winactie Janette” met je voor- en achternaam, Instagram en eventueel je voorkeur voor een prijs.

Zaterdag 6 juli 2019 - Scouting Kimball o'Hara Minifamiledag Loterij

Scouting Kimball o’Hara organiseert een minifamiliedag van 11.00 tot 16.30 uur. Op de minifamiliedag is iedereen welkom, lid van de scouting of niet. Mensen kunnen voor € 2,50 mee doen. Er zijn spelletjes, er is iets te eten en te drinken en een loterij!

Zondag 30 juni 2019 - Benefietoptreden

Van 16.00 tot 18.00 uur wordt een speciaal benefietoptreden georganiseerd bij Lemmy’s Bier- en Whiskycafe in Leiden (www.biercafe.nl )

Donderdag 27 juni 2019 - Benefiet musical voorstelling Rijnlands Lyceum Wassenaar

Na een succesvolle musicalweek, mogen de musicalleerlingen van het Rijnlands Lyceum in Wassenaar hun musical ZEM nog één keer opvoeren voor het goede doel Weg Met MS Voor Josefine!

Dit zal zijn op donderdag 27 juni – om 19:30 uur – op het Rijnlands Lyceum in Wassenaar.

Wij vinden het geweldig, dat de school, de docenten, musicalleerlingen en de mensen van de techniek, licht en geluid deze avond belangeloos mogelijk maken.

De opbrengst van de kaartverkoop zal geheel gedoneerd worden aan de stichting Weg met MS voor Josefine.

Kaarten kosten € 7,50 per stuk.

De musicalstory: Een nieuw schooljaar is aangebroken op de Talentenacademie AVAT en audities worden voorbereid. Danny en Regina zijn de grootste talenten, maar met de komst van nieuwe getalenteerde leerlingen krijgen zij het zwaar. Allemaal willen ze het gaan maken op Broadway. Wie lukt het zijn droom te verwezenlijken? humor – liefdesperikelen – bekende musicalsongs – een leuke avond uit!

Zaterdag 15 juni 2019 - Beats & Bites 'Weg Met MS'-veiling

Tijdens het Beats & Bites-festival zijn er twee speciale veilingen. Zaterdag 15 juni van 16.45 tot 17.15 uur én van 18.00 tot 18.45 uur. Wat er precies geveild wordt, laten we nog even in het midden, maar de opbrengst gaat in zijn geheel naar de stichting ‘Weg met MS’ ten behoeve van Josefine!

Zaterdag 15 juni 2019 - Doneer-en-win actie met kans op mooie prijzen

Deze actie wordt georganiseerd door Janette via haar YouTube-kanaal. Hou de actie in de gaten: ga naar YouTube en vul bij zoekterm ‘Janette’ in, of klik hier .

Vrijdag 14 en Zaterdag 15 juni 2019 - ``HEMA ontbijt`` wordt ``Voor Josefine ontbijt``

De HEMA komt in actie. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni is het ‘HEMA ontbijt’ het ‘Voor Josefine ontbijt’ in de strijd tegen MS. De opbrengsten van het ontbijt deze dagen gaat naar Josefine.

Dus allemaal volgende week lekker ontbijtje doen bij de HEMA! Met dank aan Bas die dit mogelijk maakt!

Woensdag 5 juni 2019 - Website WegMetMSvoorJosefine.nl live!

Vandaag gaat de website live! Hopen dat we maximale aandacht krijgen en vooral heel veel donaties om de HSCT-behandeling voor Josefine zo snel mogelijk te starten! Naast de website worden er ook flyers verspreid.